sadaya Kategori

Tentang Kami

Bumi> Tentang Kami

Propil Company

Shenzhen Hongjixin Plastik Electronics Co., Ltd.

Shenzhen Hongjixin Plastik Electronics Co., Ltd.

Shenzhen Hongjixin Plastic & Electonics Co. Ltd. didirikan dina taun 2003. Ieu mangrupikeun konektor profésional sareng produsén assembly kabel. Widang aplikasi nyertakeun IT, otomotif, médis, automation industri, Netcom, kandaraan hawa unmanned, robot, jsb Pausahaan mangrupakeun perusahaan senior integral tina ngembangkeun produk, desain kapang, stamping logam, Tonjolan kawat, suntik molding, assembly, jualan, sarta jasa. . Produk utama nyaéta USB TYPE C, USB3.0, kabel USB2.0, kabel SATA, kabel Ethernet, kabel Telepon, Kawat abah, kabel HDTV sareng konektor, tiasa disaluyukeun ku OEM / ODM. Perusahaan ngagaduhan langkung ti 1500 karyawan. Éta ngagaduhan dua pangkalan manufaktur di Shenzhen sareng Hubei, sareng gaduh kantor duanana di Hongkong sareng Taiwan pikeun ngalayanan konsumén caket dieu. Panyambungna 100% dirakit sacara otomatis. Éta gaduh kaunggulan mutlak pikeun pesaing dina hal kualitas, waktos pangiriman sareng biaya.

Kursus Pangwangunan

2000 - 2004

2006 - 2016

2017 - 2021

2000

Dina Juni 2000, CNC Processing nyetél.


2002

Dina Pébruari 2002, Dept Injeksi nyetél.

2003

Dina Maret 2003, Shenzhen Hongjixin Plastik & Electronics Co.Ltd kadaptar sarta ngadegkeun.

2004

Dina Méi 2004, Panyambung manufaktur Dept nyetél.

2006

Dina Maret 2006, ISO9001: 2000 Certified.


2009

Dina Pébruari 2009, UL Certified.


2009

Dina Juni 2009, Hubei Hongzhanxin Electronics Co., Ltd diadegkeun di Yunmen, Hubei.


2010

Dina Maret 2010, Hubei Hongzhanxin ngagaduhan sertifikasi ISO9001: 2000.


2016

Dina 2016, Gabung USB TYPE C Implementers Forum, jadi anggota Asosiasi.


2016

Dina Juli 2016, Hubei Hongzhanxin nyetél Divisi Usaha konektor.


2017

Dina Nopémber 2017, Dipeunteun salaku perusahaan tinggi-tech nasional.


2018

Dina Juni 2018, Hubei Hongzhanxin ngalih ka alamat anyar, jalan No.6 Xianhe, Zona Pangwangunan Ékonomi Yunmeng.


2021

Dina Méi 2021, Hubei Hongzhanxin nyetél dept extruding kawat.


2021

Dina Oktober 2021, Shenzhen Hongjixin ngembangkeun produk USB4.0 sareng nampi sertipikat.

Budaya Company

mitra

kategori panas

Ngembangkeun
whatsapp Wechat
Shenzhen Hongjixin Plastic & Electronics Co., Ltd.
TOPShenzhen Hongjixin Plastic & Electronics Co., Ltd.
0
Karinjang panilitian
    Gendeng panalungtikan anjeun kosong