sadaya Kategori

Produk panas

Ngan kualitas punjul sarta layanan dedicated bisa mastikeun yén produk anu terus dipikawanoh ku konsumén.

HJX Plastic & Electronics Co.LTD
TENTANG KAMI
HJX Plastic & Electronics Co.LTD

Shenzhen Hongjixin Plastic & Electonics Co. Ltd. diadegkeun dina 2003. Ieu mangrupikeun konektor proessional sareng produsén assembly kabel. Widang aplikasi nyertakeun IT, otomotif, médis, automation industri, Netcom, kandaraan hawa unmanned, robot, jsb Pausahaan mangrupakeun perusahaan senior integral tina ngembangkeun produk, desain kapang, stamping logam, Tonjolan kawat, suntik molding, assembly, jualan, sarta jasa. . Produk utama nyaéta USB TYPE C, USB3.0, kabel USB2.0, kabel SATA, kabel Ethernet, kabel Telepon, Kawat abah, kabel HDTV sareng konektor, tiasa disaluyukeun ku OEM / ODM. Perusahaan ngagaduhan langkung ti 1500 karyawan. Éta ngagaduhan dua pangkalan manufaktur di Shenzhen sareng Hubei, sareng gaduh kantor duanana di Hongkong sareng Taiwan pikeun ngalayanan konsumén caket dieu. Panyambungna 100% dirakit sacara otomatis. Éta gaduh kaunggulan mutlak pikeun pesaing dina hal kualitas, waktos pangiriman sareng biaya.

Maca deui

Urang Global

Pausahaan mangrupakeun perusahaan senior integral tina ngembangkeun produk, desain abrasive, manufaktur kapang, stamping, suntik molding, Tonjolan, assembly, nguji, jualan na jasa.

Urang Global
Kauntungannana

naha milih kami

bt
bt

wartos & blog

Mangga Nengetan Perkembangan Perusahaan Kami

sertipikat

Ngawangun pamimpin téknologi anu diakui dina rarancang sareng pembuatan solusi konektipitas presisi!

bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt

KLIEN KOPERASI

Usaha Muhun Geus Diakuan Ku Seueur Palanggan Kelas Dunya Sareng Janten Model Perusahaan Pikeun Pangembangan Industri anu Gancang sareng Kaséhatan!

14
13
12
11
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
newsletter
Mangga Ninggalkeun Pesen Sareng Kami

kategori panas

Ngembangkeun
whatsapp Wechat
Shenzhen Hongjixin Plastic & Electronics Co., Ltd.
TOPShenzhen Hongjixin Plastic & Electronics Co., Ltd.
0
Karinjang panilitian
    Gendeng panalungtikan anjeun kosong