sadaya Kategori

wartos

Bumi> wartos

Sertifikasi USB 2.0 Tipe C

Waktos: 2016-08-20 Hit: 27

Dina Agustus 2016, Shenzhen Hongjixin Plastic&Electronic Co. Ltd. resmi nampi sertifikasi USB2.0 Type C Association sareng ngagabung ka klub kaanggotaan Tipe C.

Ieu patén produk utama diala dina ngembangkeun produk USB. Asosiasi Téknologi Komunikasi Tipe C USB ngumumkeun yén dina bulan Agustus 2016, unit anggota ngalaman ulasan sertifikasi anu ketat sareng sacara resmi ngagabung sareng klub kaanggotaan Tipe C, nampi sertipikat sertifikasi.

Salaku anggota klub kaanggotaan Tipe C, urang bakal neruskeun difokuskeun panalungtikan leuwih jero dina téhnologi Tipe C, sarta baris ngamekarkeun mékanisme manajemén éféktif pikeun promosi téhnologi Tipe C, nguatkeun pengawasan Tipe C, sarta mastikeun kamajuan leuwih gede. tina Tipe C

kategori panas

Ngembangkeun
whatsapp Wechat
Shenzhen Hongjixin Plastic & Electronics Co., Ltd.
TOPShenzhen Hongjixin Plastic & Electronics Co., Ltd.
0
Karinjang panilitian
    Gendeng panalungtikan anjeun kosong